Meest gestelde vragen

Hoe is het geregeld met het eten voor de kinderen?

Gedurende de dag ontbreekt het de kinderen aan niets. Het eten en drinken voor de kinderen is prima geregeld. Tussen de middag worden de kinderen getrakteerd op frietjes met een snack en de kinderen krijgen ook nog een zakje chips en een ijsje. Dat wordt dus smullen!!

Mogen we ook ons kinderfeest houden tijdens KidEvents?

Dat kan! De jarige beleeft er zijn of haar ultieme verjaardag. Want hij of zij kan er de hele dag spelen met zijn vriendjes of vriendinnetjes en tegelijk met hen aan de verjaardag tafel zitten. Hoe gaat het in zijn werk kijk op www.kidevents.nl/verjaardag.

Is er begeleiding aanwezig?

Jazeker, de begeleiding telt ruim 25 personen voor horeca, 7 personen voor kassa, 6 personen EHBO, 51 personen – begeleiding op het evenement terrein, 5 personen voor het geluid, 5 personen nachtbewaking, totaal ruim 99 personen, bent u honderdste begeleider? Stuur dan een mail met uw gegevens naar contact@kidevents.nl. Deze vrijwilligers helpen mee om er een plezierig, geslaagd en veilig evenement van te maken.

Van en tot welke leeftijd is het evenement?

Het evenement is voor de leeftijd van 2 tot en met 16 jaar. Voor de kleine kinderen van 2 tot en met 8 jaar hebben wij een speciaal terrein met een hoop spektakel passend bij deze leeftijd, denk hierbij aan kleine luchtkussens, kleine spellen, zweefmolentje, draaimolentje, strandattributen, ballenbak, bestuurbare wagens, en nog heel veel meer. Op dit terrein zijn de waterpartijen afgezet met dranghekken, en op het kinderveld wordt er extra toezicht gehouden. Voor de oudere kinderen hebben wij dermate spektakel, dat het eveneens een onvergetelijke dag wordt. Wat dacht je van een klimtoren van 13 meter hoog, een vrije val van 5 meter, Bubble voetbal, rodeostier, rodelbaan, extreme stormbanen en nog heel veel meer.

Is er horeca voor de ouders aanwezig?

Uiteraard, er is voorzien in foodstands en u kunt een drankje bestellen bij de verschillende horecapunten. Dit zijn andere locaties dan die voor de kinderen in verband met de massa aardappels die wij moeten schillen en bereiden.

Is een alcoholisch drankje voor de ouders / verzorgers / begeleiders mogelijk.?

Jazeker, maar met mate. U kunt gebruik maken van de horeca van de Kurenpolder. Drugs gebruik is ten strengste verboden. Indien iemand zich niet aan deze regels zal houden of misdraagt eventueel door verkeerd alcohol gebruik, dan zullen wij hier passende maatregelen tegen treffen. Het betreft hier nog steeds een kinderfeest.

Staan uw vragen er niet tussen?

Indien uw vraag er niet tussen staat, vragen wij u een mail te sturen
naar contact@kidevents.nl, dan zullen wij deze spoedig beantwoorden.